Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 16 augusti 2015

Sigge piggnar till

Sigge har förlikat sig med rehabhagen och mår allt bättre för 
varje dag som går. Han äter, dricker, går på lådan, sover, 
spinner och snackar som han brukar göra.

Igår morse när jag åkte ner till postlådan och hämtade tidningen låg oxå ett vackert inslaget paket i lådan. Paketet var till Sigge från hans kattkompisar Findus, Fanny, Maja, Morris och deras matte A.Texten på kortet lyder så här:
- Hej Sigge!
Skynda dej att bli frisk fort så att vi kan "parta loss" igen.
Hälsningar
Findus, Fanny, Maja, Morris och A
Vi saknar dej.

Det var  i anslutning till A:s tomt som Sigge hittades skadad förra söndan och det var oxå A som gjorde oss uppmärksamma på att Sigge hade setts  skadad.

Visst är det härligt med så omtänksamma grannar.
Ett fint kort och massor med kattgodis låg i paketet som Sigge
fick från sina kattkompisar och deras matte.

8 kommentarer:

 1. Alltå jag skulle nog inte kalla Sigges nuvarande "rum" till hage. Det ser snarare ut som ett lyxigt hotellrum. Tänker på den där fina skålen som har fötter som står inne i "rummet". Å just den skålen kan ni ju fylla med kattgodiset Sigge fick. Så gulligt och omtänksamt av grannen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även en rehabhage måste matcha övrig inredning på Getingstorp. Dessutom är Sigge värd att ha det lite lyxigt efter alla vedermödor.

   Radera
 2. Sigge kommer bli toppen! Hälsningar från Albanien. (Dricker raki som restaurangen bjöd på just nu. Har för mig att du brukar gilla det!?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart att följa Sigges tillfrisknande.
   Det känns alldeles speciellt att få hälsningar från Albanien Tack!
   Helt rätt, jag gillar raki som väl kan sägas vara en variant av ouzo.

   Radera
 3. Vilka rara och omtänksamma kompisar han har Sigge och dessutom verkar han efter omständigheterna må och ha det riktigt bra. Härligt !! Även om nu ordningen ännu inte är helt återställd på Getingstorp så känns det nästan så iallafall när jag läser inlägget och ser på bilderna. Det var en tragisk, orolig och känslosam historia men den får helt säkert ett lyckligt slut :-) Den glädjen smittar faktiskt och jag delar den med er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt att vi får smitta av oss av vår glädje ända till Malta och du får så gärna dela den med oss..

   Radera
 4. Nu har jag läst ikapp lite och det är skönt att höra att det verkar gå framåt ordentligt för Sigge. katters läkkött är rätt fantastiskt, man kan förstå det där med att de anses ha nio liv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. Han är sig lik frånsett att han ännu måste ha en gåsele som stöd. Det är smått förunderligt m t p hur han var för en vecka sedan.

   Radera