Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 14 september 2015

Rum utan väggar och tak

Ju större yta ett hus har, desto flera rum går att skapa. Detsamma gäller för en trädgård och eftersom vi har en stor trädgård så har vi oxå skapat många rum i den.  Rum utan väggar och tak men likafullt rum. 

Du har kanske i nåt tidigare inlägg  läst om D:s rabattprojekt som blev klart i förrförra veckan. Nu har D börjat höstinreda "rabattrummet" som du ser på bilderna nedan. Under hösten och vintern kommer rummet mestadels att vara till beskådande, men nästa vår och sommar kommer säkert både D och jag att sitta där nere och omfamnas av kvällssolen.

Bord med en växtgrupp, en stol och en lykta där t. v.

Växtgruppen har D gjort.
Skön plats för reflektioner.

Härliga höstfärger.

10 kommentarer:

 1. Ett nytt fint trädgårdsrum! Blir kul att se när växterna har växt upp lite!
  Arrangemanget på bordet är jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir spännande att se när "väggarna" växer upp.

   Radera
 2. Fastnar också för nätkorgen med ljung(?) på bordet. Det har jag aldrig sett. Är det mossa ytterst och jord inuti eller...
  Himla läckert faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den exakta sammansättningen av korgen vet nog bara D, men visst är det bl. a. ljung, och mossa ytterst.

   Radera
 3. Måste vara en stor tillgång med mycket utrymme utomhus med tanke på att din förmåga att resa till andra platser är så begränsad. Bara tanken att komma på idén med rum utan väggar och tak är ju helt fantastisk !! Vackert blir det dessutom och arrangemanget med höstens färger är säkert njutbart i många veckor till. Om det nu skulle börja blåsa med risk att det hela faller trivs den och passar säkert även inomhus :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att min värld här känns tillräckligt stor för mina utsvävningar numera.
   Höstarrangemanget väger tungt så jag tror att det ska klara även bistra höstvindar.

   Radera
 4. En otrolig fint rabatt och med stolen och bordet intill förstår man hur stor rabatten faktiskt är! Kan tänka mig nästa år.......härliga tanke!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev mycket större än vad jag från början trodde, men väldigt vacker tycker jag. Det är väl alltid bra att ha lite planer på gång för nästa år.

   Radera
 5. Det var sig en fin växtgrupp hon hade gjort!

  SvaraRadera
 6. Ett fantastiskt vackert korgarrangemang!

  SvaraRadera