Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 28 november 2015

Snabblagat

Med 1:a advent i antågande så har D fullt upp med att fixa både inne och ute. Då kan det passa bra med något snabblagat till middag. Igår blev det just nåt sånt. krämig pasta i tomatsås, middag på 30 min. Snabbt fixat, men ändå gott.

Med adventsstakar inte bara i huset utan oxå i verkstaden, garaget och gäststugan och därtill belysning i växthuset så börjar adventsstämningen så sakta komma krypande på Getingstorp. Inte den minsta antydan till snö där ute, men det tänker jag inte beklaga mig över.


Fredagspasta.

4 kommentarer:

 1. Enkla pastarätter är ofta de godaste, å din pasta var alltså inget undantag. På mitt favo pastarestaurang i Stockholm brukar jag nästan uteslutande ta just den enklaste rätten - pasta med pesto.

  Å du - jag klagar inte heller över 7 grader och ihällande regn idag;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pasta blir aldrig fel.
   Har nyss haft besök av Per, Hilda, Elvis, Disa och Ville. Nelson blev glad, men Sigge gömde sig bakom TV:n.
   Jag har idag ännu en gång torskat på V75.Men, vad gör det då det i morgon är Extra V75 på Örebro. Sooner or later..........

   Radera
 2. Ja, det är väl dags att julpynta här också, med andra ord ska jag ta fram advensstjärnan på fot inhandlad på Ikea och så får det bli... Det är ungefär så mycket julstämning det blir här ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så smidigt, inte minst när julen ska dansas ut.

   Radera