Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 25 mars 2016

Glad Påsk!


Alice har nu åkt hem. Under dagarna här har hon varit med D och påskpyntat, veckohandlat, bakat, lagat mat och varit ute i trädgården förstås. Alice älskar att vara med farmor och ofta säger hon: "Farmor, allting är roligt att göra tillsammans med dig". 

Den här härliga påskhälsningen gjorde Alice
till D och mig.


En av mina viktigaste uppgifter brukar vara att plocka fram bra barnfilmer att titta på. När jag för en tid sedan, i samband med bytet till fiber, mera frekvent började använda Viaplay så hittade jag rena guldgruvan av utbud för barn så nu ligger jag rätt bra till.
Alice tyckte det var viktigt att påskpynta  
oxå nere vid gårdsskylten.

D har gjort påskfint ute på trappan.

Nelson och lillmatte Alice, ett
riktigt radarpar.

8 kommentarer:

 1. Barnbarnen verkar verkligen ha det bra hos er! Önskar er en riktigt fin påskhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är härligt att dom trivs hos oss och inte tycker att det är tråkigt att vara ute på landet. Roligt oxå att dom tycker om att lära sig mera om naturen, om trädgården, om att odla, ja om livet på landet.
   Önskar oxå er en riktigt fin påskhelg!

   Radera
 2. Vilken söt påskhälsning till er! Gillar faktiskt "perspektivet" i Alice:s ritning. Ingen "vanlig" hare framifrån här inte utan en skrattande hare med vänt ansikte. Riktigt duktigt gjort! (Ja, ja, jag är inte bara fotbollsfreak, jag gillar konst också!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt ser du det där som inte andra ser.Alice har en konstnärlig ådra som i a f jag tror kommer att utvecklas allt mera med tiden. Jag har sedan länge förstått att du gillar, och kan, annat än fotboll. Du har en "blick" som nog många avundas dig.

   Radera
 3. Förlåt, glömde ju önska dig och D en riktigt Glad Påsk också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning på Påskhelgen!

   Radera
 4. Verkar de flesta trivas så bra hos er. Fin påskpynt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! D skapar alltid nåt nytt pynt , kreativ som hon är.
   Glädjande nog verkar de flesta trivas bra hos oss.

   Radera