Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 21 april 2016

Fantasieggande vårtecken

Så här på våren så ser jag mycket som jag aldrig annars lägger märke till. Innan grönskan kommit är det så mycket spännande och fantasieggande som händer och uppenbarar sig där ute i naturen. Är det kanske så att våren för med sig ett öppnare sinnelag ?
Jag ser ett gammalt och slitet träd, men oxå
 så mycket mera. Vad ser du?

8 kommentarer:

 1. Jag ser ett vackert mönster mot den blå himlen. Tänk om detta gamla slitna träd kunde berätta om svunna tider för oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar "prata med" våra gamla träd ibland. Då får jag ta fantasin till hjälp för att få svar.

   Radera
 2. Ja, jag tror det, man vaknar till liv lite själv också, orkar ta in mera. Och jag skickar lite vår till dig.....fast jag tar inte med blåsten för den är så tråkig! Ha det!

  SvaraRadera
 3. Visst vaknar man till även om jag sett att det finns de som blir trötta oxå. Snällt av dig att dela med dig. Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Ser ett vackert men kalt träd som ser ut att ha varit med väldigt länge och sen ser jag naturligtvis den fina blå himlen och en och annan molntuss :-)

  SvaraRadera
 5. Alltså ärligt talat så ser jag inget gammalt, slitet träd! Jag ser bara massvis med formationer som bara väntar på att få knoppar och löv. Å trädet påminner lite om Harry Potters Willow tree, men du har säkert inte läst böckerna eller sett filmen. Så det säger dig ingenting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att inte se ett gammalt slitet trär är förstås oxå att se något. Helt rätt antagande från dig ang. Harry Potter, det säger mig ingenting.

   Radera