Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 15 juli 2016

Ögonblicksverk

En bukett färska blommor från
trädgården på köksbordet
hör sommaren till.
Igår eftermiddag så kände jag mig plötsligt helrisig. En känsla som kom helt utan förvarning. Jag hettade och frös om vartannat. Det märkliga var att D i samma ögonblick drabbades av exakt samma sak. Genast tänkte jag på hur det skulle bli med gräsklippningen, men f f a med vår gode vän J:s besök hos oss i helgen. Ett besök som vi sedan lång tid planerat. Må det vara något högst tillfälligt som bara passerar var min förhoppning.

Min förhoppning kom som väl är inte på skam då jag i morse vid uppvaknandet kände mig nästan helt ok igen. D var oxå nästan helt ok i morse så vi kan nog genomföra helgen som planerat. 


Närmast gäller gräsklippning för mig och den sysslan brukar ju alltid ha en positiv inverkan på mig så innan dagen är slut så hoppas jag att allt är som vanligt igen.


8 kommentarer:

 1. Men det var väl för väl att ni blev bättre så snabbt! Undra var det var ni åkte på för nått?!
  Ha nu en jätte trevlig helg!
  Kram! 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Skönt att känna sig bättre, men visst blir man förundrad när nåt slår till så där utan vidare.
   En trevlig helg till dig oxå!

   Radera
 2. Jag lärde mig en gång den hårda vägen hur viktigt det är att dricka på sommaren, precis så kan det kännas vid vätskebrist. Skönt att det gick över i alla fall och du kan ta itu med det växande gräset.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vätsketillförsel har jag med åren lärt mig hur viktigt det är, men det kanske kan vara det ändå då vädret varit märkligt senaste veckan, Inte höga temperaturer , men ändå varmt och klibbigt. Idag mår vi i a f bättre och har tagit oss an trädgården så gräset är klippt och allt ser fint ut. Bara det gör ju att jag genast känner mig piggare.
   Trtevlig helg till er oxå!

   Radera
 3. Oj, när något sådant kommer så där plötsligt och oväntat blir man ganska skakad och undrar vad som händer och sker i kroppen. Skumt att ni båda drabbades men så himla skönt att ni är ok idag.
  Önskar er båda en riktigt fin helg tillsammans med er gode vän :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite olustigt är det när man inte hittar någon rimlig förklaring. Men idag mår vi bättre och har just avslutat dagens trädgårdsinsats och satsar nu på en trevlig helg med vår gode vän J.
   En fin helg till er oxå!

   Radera
 4. Precis som Gunilla var jag också inne på vätskebrist. Det är konstigt att man alltid dricker "rätt" när det är varmt och soligt. Är det molnigt och kvavt som det var igår "glömmer" man att dricka. Åtminstone jag.
  Men är glad att ni är okej igen och att du kunde klippa gräset som planerat.
  Ha en riktigt skön helg med din vän nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din omtanke.
   Jag önskar oxå er en riktigt skön helg!

   Radera