Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 4 december 2016

Julgransdags


När D fått granen på plats kan Osborne och jag
bekanta oss med nykomlingen som är
ett riktigt praktexemplar
I veckan som gick köpte D julgran. Den har sedan fått stå och acklimatisera sig några dagar i glasverandan innan den ska kläs. Där ute är den svala temperaturen perfekt för att den ska trivas och inte släppa ett enda barr innan den åker ut i slutet på januari. 
Osborne som kom till oss på Juldagen i fjol har aldrig varit med om detta med installation av julgran. Han var därför särskilt intresserad när den kom på plats. Ännu intressantare blir det förstås idag då granen ska kläs.
Nelsons intresse inskränker sig till att han tittar ut och noterar att granen är på plats innan han återgår till sin skönhetssömn.
Sigge däremot har en viss fäbless för granen då han gärna gömmer sig under den när han vill dra sig undan.

4 kommentarer:

 1. Det var då en riktigt mysig bild av husse och Osborne, gran och tomte. Ett julkort kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi trivdes riktigt bra ihop där.
   Julkort? Ja, varför inte. Om det nu blir några julkort i år.

   Radera
 2. Som du säger - den granen är verkligen ett praktexemplar! Fördelen med att ha granen på verandan är ju också att ni slipper all barr inne i huset - i fall att den skulle får för sig att barra alltså.

  Bilden på dig och Ozzy är otroligt varm och fin. Det ser nästan ut som om du berättade en julsaga för honom. Han ser så uppmärksam ut tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Ja, D fick tag på en riktigt stilig gran i år. Och, som sagt, i glasverandan ska den inte barra. Sen kan man väl kanske inte vara helt säker på att granar gör som man säger, men bjuder vi på optimala förutsättningar så.....

  Jag gillar själv den där bilden. Nåt klokt sa jag säkert till honom i det ögonblicket. Och han verkar ju instämma. En bra "husse-vovvekontakt" m a o.

  SvaraRadera