Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 22 februari 2017

Återbesök

Efter några dagar med vårlikt väder så kommer vintern på återbesök. Det känns dock inte alls så motigt eftersom mars månad väntar runt hörnet.
I förrgår var här grönt och strålande sol.

Det gamla äppelträdet är så vackert
i vinterskrud
.

Nelson och Osborne på morgonpromenad
med matte.

Osborne, (det lilla svarta knytet), sköter sig perfekt 
som okopplad.

10 kommentarer:

 1. Ja, titta! Nu bidde det vitt igen. Men som du säger, det går snart fort och plötsligt är det sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ser det från den ljusa sidan.

   Radera
 2. Kan tänka mig att vädret är lite lynnigt nu så här i februari men visst är det en tröst att Mars väntar runt hörnet. Är det inte då vi går över till sommartid ? Bara det ett extra lyft :-) Fast på fredag flyger jag tillbaka till Malaysia och är tillbaka i mitten av April, då har nog våren kommit ganska så långt här på ön.
  Visst är naturen vacker även då den är klädd i vitt, som äppelträdet du visar, så stor kontrast till hur det kommer att se ut om några månader. Önskar dig en fin fortsatt onsdag på Getingstorp :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så det är dags för en tur till Malaysia igen. Häftigt med såna avbrott i vardagen. Du har minsann annat än vårens ankomst att tänka på.
   En fortsatt fin onsdag till dig där på ön!

   Radera
 3. Det är nog många som känner sig lite snuvade på våren. Fast om det inte kommer någon snö kan det ju inte bli något takdropp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig ändå inte snuvad på våren, det är ändå bara februari. Jasg är mera tacksam med den hittills lindriga vintern. D har bara behövt köra snöslungan en gång i vinter. Och takdroppet vill jag inte vara förutan.

   Radera
 4. Hos dig ser det faktiskt riktigt fint och orörd ut med nysnön. En av fördelarna att bo på landet utan bilar/bussar som gör att snön snabbt blir brun.
  Vi har också fått cirka tre centimeter blötsnö. Ska blogga om "sjätte snövändan" ikväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av fördelarna med att bo på landet, renare och friskare luft än i storstan.

   Radera
 5. Bakslag på vintern hör ju till, och det är ju bara februari. Men det var otrevlig väder när vi promenerade igår - blötsnö på tvären ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst, det är ju bara februari. Blötsnö på tvären låter omysigt värre.

   Radera