Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 februari 2017

Bloggtorka

Lite bloggtorka just nu. Nu när ljuset börjar komma så går all min tid åt till att njuta av det jag ser där ute. Varje dag kan jag lägga till några minuter av dagsljus. Här inne kan jag njuta av nya miljöer som D skapar. Det händer alltid nåt nytt på Getingstorp. Här blir det aldrig tråkigt.
Ny innemiljö. Det tvåbenta bordet 
gav D idén.

12 kommentarer:

 1. De där tvåbenta borden är allt ena lustiga tingestar! Gillar tavlan!

  SvaraRadera
 2. Jo, nog är de lustiga allt. Tavlan har flottarmonumentet i Sollefteå som förebild.

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig sett ett tvåbent bord förut men nu har du visat ett för mig, hela arrangemanget är ju särdeles tilltalande !

  Bloggtorka ja, det känns nog så lite från och till. Jag brukar tänka på journalister och krönikörer som ständigt skall spotta ur sig något läsvärt men nu har de fått något att skriva om varje timme på dygnet - The Donald levererar så det räcker och blir över och media behöver inte ens anstränga sig att skapa rubriker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker oxå att det där arrangemanget med tavlan och bordet blev lyckat.

   Hemska tanke att dagligen vara nödgad att skriva om The Donald.

   Radera
 4. Misstänker att det händer ganska så mycket därute bland växterna på Getingstorp när vi nu går mot vår och ljusare tider. Även det minsta kan bli stort när det går åt rätt håll och det känns faktiskt som om det är dags att strax lägga den långa vintern bakom sig och bara njuta av nuet. Inte alltid så lätt varken där eller här i mitten av februari men tids nog.. En trivsam miljö inomhus betyder mycket vilket du bevisligen, och även jag, har. Önskar dig en skön fortsatt helg Steve.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nog händer det saker ska du tro. I veckan så kom D hem med 47 nya fröpåsar. Tänk så mycket gott och ljuvligt jag har att vänta.
   En fortsatt skön helg till dig oxå!

   Radera
 5. Bra att bloggtorkan har fått ett tillfälligt slut. Det var dag kan jag tala om för dig.

  Å det tvåbenta bordet ÄLSKAR jag. Å eftersom jag är så himla oteknisk undrar jag förståss hur D har fått det att stå - eller hur man ska säga. Att bara luta bordet mot väggen går ju inte - speciellt inte med fyrbenta familjemedlemmar. Så med andra ord - här vill jag veta hur D/du gjorde. Nja, det är nog D som kom på nå't där, för du är ju lika oteknisk som jag;-)

  Tavlan harmoniserar perfekt med bordet - skitsnyggt alltså:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer nog att bli tätare perioder av bloggtorka framöver, men är dom inte längre än några dagar så må det vara hänt.

   Kul att du gillar vad du ser på bilden. Självklart är det D som löst bordets placering genom att snyggt förankra det i väggen. Sigge har naturligtvis inspekterat det hela och det funkar för honom att hoppa upp där. Bordet som D för övrigt hade stående i sin verkstad där det väntade på ev. framntida användning. Ursprungligen var bordet en del av en stor golvspegel som D nu har i sitt dressingroom. ( https://stevereflekterar.blogspot.se/2014/03/projekt-dressingroom-i-mal.html )
   PS Jag är t o m mera oteknisk än vad du är eftersom jag oxå är enarmad. Det hjälper inte att bara komma på en lösning, den ska helst realiseras oxå. Men som sagt, D löser de problem som uppstår på Getingstorp.

   Radera
 6. Jag antar att det är fullt ös inför våren hos er nu, så bloggen inte hinns med. Bloggtorka brukar försvinna efter ett tag. Njut av allt som händer hos er och blogga när du känner för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tyvärr inte den annalkande våren som sätter käppar i hjulet för mig, det är snarare jag själv då jag drabbats av en hisklig värk i min högra/friska kroppshalva. Den har ju fått göra allt jobb de senaste 16 åren så den börjar väl säga ifrån nu. Men, jag följer ditt råd och njuter så gott det går av det som händer och bloggar när jag känner för det.

   Radera
 7. Att tillbringa dagen med att njuta av att det blir ljusare kan aldrig vara fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, såna bjudningar ska man ta väl vara på.

   Radera