Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 3 april 2017

Framtiden

Blogginlägg med barnbarn igår och blogginlägg med barnbarn idag. Ett bra avslut på förra veckan och en bra början på denna.
Liv blir säkert en tjej med klös i med åren.

10 kommentarer:

 1. Men himmel vilken härlig bild på fina Liv. Tycker mig ana en lite nyfiken, undrande blick, så söt med sin rosa huvudbonad. Svårt att tänka sig hur framtiden kommer att se ut, känns mer som det är nuet som gäller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det nuet som gäller och på onsdag får jag träffa henne igen.

   Radera
 2. Titta så söt man kan vara, len och fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är hon allt det där.

   Radera
 3. En helt underbar bild på lilla Liv! Vilka stora fina ögon hon har. Här verkar hon fundera över hur länge till hon avser att vara medgörlig och posera för mormor/morfar.

  Om Liv brås på sina morföräldrar då blir det absolut klös i den tjejen. Å då byter hon kanske ut den rosa huvudbonaden mot en lila, limegrön eller orange;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller färgval så ät det så här långt rosa som dominerar när mamma Sara sköter färgvalen. Men, vi får se. Kanske går hon som mormor sin helt egen väg och väljer nån helt annan färg.

   Radera
 4. Läckerbiten växer! Så fin hon är lilla Liv!

  SvaraRadera