Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 11 juli 2017

Sommarlov på Getingstorp

Poolen iordningställd inför barnbarnsbesök.


Barnbarnen Erik och Alice kom idag på sommarlovsbesök i några dagar. Det är så klart all inclusive som gäller så när farmor hämtade dom blev det oxå en inköpsrunda där dom fick välja diverse godsaker som dom gillar. Ett gäng glassar så att det blir några varje dag glömdes förstås inte bort.

Det första som hände vid ankomst till Getingstorp var att hoppa i poolen som farmor fixat så att den var både varm (24 grader) och fräsch. Farmor ska visst öka på några grader till i morgon.Det gick snabbt att hoppa i badet.
Farmor hade förberett så att badtillbehören
var pumpade.
Den här gången blir besöket extra spännande då Erik och Alice ska sova i gäststugan med farmor och Osborne.

8 kommentarer:

 1. Erik och Alice kommer att älska sitt besök på Getingstorp. Å 24 - plus några grader till - är ju perfekt! Då hade till och med hoppat in, då min "smärtgräns går just vid 24 grader;-)

  Vad jag däremot inte förstår är att gästerna Erik och Alice samt Ozzy ska sova i gäststugan, meden du och Sigge får vara ensamma i "storstugan". Har ju inga barn så jag är inte så insatt, men varför inte låta barnbarnen sova med Ozzy ensamt i gäststugan? Ofta får ju barn tälta utanför sina föräldrars hem som "äventyr". Så här hänger jag som sagt int riktigt med. Men du kommer säkert med en förklaring:-)

  PS. Testa zoomen på din nya kamera nästa gång du fotar poolen från övervåningen;-) Som det kan gå om man gör just det syns på min blogg. Så kanske bäst ändå att låta bli kanske;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 24+ är definitivt badbart.

   Ja, varför?, varför inte? "Äventyret" ska ju börja någonstans. Bra då om det bara är med inslag av spänning och glädje och inga inslag av oro och rädsla.
   Osborne gillade förresten inte gäststugan så han sover inne med Sigge och mig.

   PS Det har en tendens att bli lite darrigt när jag zoomar.

   Radera
 2. Fint poolområde. Där kommer de nog att trivas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Där spenderas mycken tid om bara vädret tillåter.

   Radera
 3. Så härligt för barnbarnen med en pool! :)

  SvaraRadera
 4. Så härligt med en pool där era barnbarn kan ha skoj. Jag skissar vidare på mina poolplaner, men i sommar blir det inte då vi ska gräva för vatten och avlopp först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så ni ska skaffa pool där uppe i höga nord. Kul! Ni har så mycket på gång så jag förstår mycket väl att ett poolprojekt inte hinns med denna sommar.

   Radera