Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 12 augusti 2017

Likadant, men ändå inte

När jag åkt ner till postlådan eller soptunnan så brukar jag alltid stanna till på vägen hem. Den väg som sett likadan ut i alla år vi bott här. Men likafullt ser jag alltid nått nytt. Så oxå igår.
Jag älskar den här vyn.

Samma gamla väg som alltid.

8 kommentarer:

 1. Så vackert!! Tycker om båda vyerna. Det platta landskapet där himlen får ta mycket plats och den lite slingriga gamla vägen omgiven av grönska. Ser ut att bli en bra månad augusti.

  Nu är det klart! Har bokat flyg och hittat vår vovve i Tibrå. Uppfödaren här på Malta fick vi aldrig riktig kontakt med vilket var lite synd. Nu blir det istället mycket som ska ordnas med hundpass och annat men det är med stor glädje och förväntan. I september kommer vår nya fyrfota familjemedlem hem till Malta :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni så snabbt fått tag på hund. I Sverige antar jag även om jag inte känner till Tibrå. Kanske är det Tibro eller Timrå. Spännande för er förstås , men oxå för valpen som får flytta till Malta.

  Kul att du gillar bilderna. Augusti lovar gott så vi ser till att ta vara på de fina dagarna då kvällarna snabbt blivit kylslagna och mörka.

  SvaraRadera
 3. Den första bilden är ett vykort - helt underbar! Å augusti var faktiskt både varmare och aaaaaningen soligare än juli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt ett helt ok vykort. Nu hoppas vi att augusti håller stilen till nästa månadsskifte

   Radera
 4. Tibro är det naturligtvis :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då vet jag bättre var valpen kommer ifrån.

   Radera
 5. Vissa vyer kan man aldrig se sig mätt på!

  SvaraRadera