Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 22 september 2017

Ögongodis


D tar ofta in blommor från trädgården och gör en vacker bukett som finns att beskåda här inne. Jag tycker att det är väldigt njutbart med en bukett fräscha blommor. Inte minst nu när hösten håller på att ta över.
Lika vacker när jag kommer in i hallen...
som när jag kommer nerför trappan.10 kommentarer:

 1. Så vackert!

  Men än bjuder naturen på mycket vackert. Tänk bara på alla vackra löv, mossor och kottar man kan pynta hemmet med och vi har alla all anledning att lita till att D lyckas med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kommer säkert med nya arrangemang beroende på vad årstiden har att bjuda.

   Radera
  2. Nästa gång ni får småbesök så kanske ni ska ha pysselafton och göra små arrangemang? Samma material men fyra olika konstverk!

   Tycker det är så himla kul att ni gör dessa små konstaftnar där ni målar!

   Radera
  3. Igår hade vi besök av tre små sysslingar, ( Wilma, Nellie, Selma ), till Liv, men där blev det inte läge för några arrangemang. Dom var lite för intensiva för nåt sånt. Så intensiva så att jag blev helt matt. Men, nästa gång är det kanske läge för var sitt konstverk.

   Radera
 2. En vacker bukett av blommor ger som oftast något positivt. Det visar ju också att det frodas ute i trädgården, trots hösten framfart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, faktiskt frodas det inte fortfarande, men D är nu i färd med att natta trädgården för vintern.

   Radera
 3. Snyggt och vackert. Definitivt en väldigt behövlig färgkick i gråvädret!

  SvaraRadera
 4. Vilken glädje. Njut bara njut :)

  SvaraRadera