Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 3 februari 2017

Lågvattenmärke

Bildresultat för trump it's all about me
 Så snart han öppnar munnen: Me, me, me, me, me, me, me.....

Dagens rubrik kommer det att finnas anledning att använda ofta framledes. I alla fall så länge om "det stora landet i väster" framhärdar i att ha kvar Donald Trump som president. Jag läser i denna artikel att  Donald Trump svingar mot Arnold Schwartzenegger som tagit över som programledare för "The Apprentice" efter Trump och, på sandlådenivå, snarast hånar denne för att ha lägre tittarsiffror än vad han själv hade. Jag som trott att en president har viktigare frågor att hantera. Trump har en fråga som han prioriterar i alla lägen: frågan om sitt eget självförhärligande.

Jag tycker att journalisten Matt Novak träffar huvet på spiken när han uttrycker sig på detta sätt om det som just nu pågår: " Parodi är omöjligt nu. Vår värld är bortom parodi. Det finns igen parodi. Det här kan helt enkelt inte existera". Men, se det gör det. Det här är verkligheten just nu. Smaka på den du !

12 kommentarer:

 1. Narcissismen har på något vis gått och blivit trumpen...

  SvaraRadera
 2. Varje dag tänker jag att "nu kan det inte bli värre". Och så blir det det ...

  SvaraRadera
 3. Marinas kommentar är klockren! Det visade "sk...n" på BBC igår och Schwarzeneggers svar på tal.
  Önskade att det hela var en parodi, då skulle jag känna för att skratta. Det gör jag verkligen inte nu, jag gråter i stället...

  Å med tanke vad fanskapet har kläckt ur sig om Iran bland anat så hoppas jag på nå't jag aldrig trodde att jag skulle önska mig, nämligen att en "religiös fanatiker" (vilket land den kommer ifrån struntar jag i) gör slut på honom på ett eller annat sätt. Ja, jag vet att det låter ogenomtänkt, barnsligt och löjligt. Avskyr våld! Men jag vill faktiskt njuta några år till av frid och vill inte bli "nuked" i förtid av en galning. Sorry!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vem vill över huvud taget bli nuked.

   Radera
 4. Tror jag skrev "frid", menade s "fred". Enligt synonymer.se är "fred" visserligen synonymt med "frid", men ändå.
  Kan väl "enas om" "RIP Mr. President...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar mig både frid och fred.
   Mr President. Förr stod det för nåt, men nu känns det bara urvattnat.

   Radera
 5. Vet inte om man ska skratta eller gråta, i alla fall är gråten närmare när man bor i UK. Mycket trist läge!
  Hoppas i alla falla att du får en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mera jag läser om eländet desto mera uppskattar jag min egen lilla plätt på jorden. Tråkig utveckling i UK på senare tid. Jag önskar oxå dig en fin helg!

   Radera
 6. Du kan ju roa eller oroa dig med det här:
  http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/02/donald-trump-parody-videos
  Fick det av en vän i USA!

  SvaraRadera
 7. Suveränt! Underbart! Ju mera som sprids om Trump desto mera osannolikt blir det att han faktiskt valts till USA:s president.

  SvaraRadera