Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 28 februari 2017

Liv på söndagslunch på Getingstorp

Gissa om Farmor trivs här.

Finbesöken duggar tätt nu. I söndags kom Liv på söndagslunch för andra gången med mamma Sara och pappa Per. Förra gången fyllde hon 1 månad. Dom hade haft den goda smaken att ånyo bjuda in sig själva på söndagslunch. Vi var inte sena att tacka ja förstås. Med lilla Liv i familjen så kommer det att de närmaste åren vara mycket nytt som händer på Getingstorp. Och allt detta får jag vara med om. Häftigt! 

Till lunch bjöd farmor på en fiskfavorit, torsk med frasigt täcke och citronsås, och till dessert hade hon bakat en Budapeststubbe som är en Sarafvorit. Tyvärr kom stubben inte med på bild.
D förbereder lunchen.

Fiskfavoriten serverad.
Med besök av Liv så blir det lite si och så med fotograferandet. Hon tar den uppmärksamhet som finns så mina fotoprestationer blir inte de bästa. Fotomotiven vill dessutom sällan titta in i kameran då deras blickar ständigt fångas av annat.
Har inte tid att vara med på bild.

Inte vi heller.
8 kommentarer:

 1. Åh va mysigt! Och vilken lyx att få mysa med lilla Liv. Man blir allt lite bebis sjuk av att titta på dina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att bli mycket sånt mys i framtiden. Bebissjuk förstår jag vad det är även om jag själv inte haft åkomman.

   Radera
 2. Hahaha! Är man bloggare så gäller det att uppfostra gästerna = man måste "bloggdressera" dom helt enkelt. Men även om motiven inte tittar in i kameran så har dom den goda smaken att inte röra maten innan den har fotats. Du har kommit en bra bit på vägen här;-)

  En härlig bild på dig och Liv har du absolut lyckats med. Å visst har hon växt till sig eller...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "bloggdressera", nu har du kommit på nåt nytt igen.
   Ja, bilden med Liv i farmors famn är ju bara helt underbar. Och du har rätt, nu har viktökningen tagit fart så hon är både rundare och längre. Ännu mera att hålla i och gosa med vid nästa besök.

   Radera
 3. Oh, så underbart!
  Längtar till mitt lilla barnbarn Liv, drygt en månad gammal.
  Ha en bra 1 mars!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart att ha en liten Liv i sitt liv.
   En bra 1 mars till dig oxå!

   Radera
 4. Har all förståelse för att kameran inte plockas fram hela tiden samt att blickarna hela tiden dras till det som betyder mest världen: Liv.

  Undrar hur många kort vi tog på sonen när han var liten, allt dokumenterades.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ingen tvekan om vem i familjen som kommer att stå i fokus de närmaste åren och ett försvarligt antal foton torde Liv vara upphov till.

   Radera