Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 12 mars 2018

Favvoplats

Osborne och Sigge har olika favoritplatser här hemma. En av Sigges såg du i gårdagens inlägg. Osborne älskar att sitta i kurvan i trappan och titta ut genom glasverandan.
En av Osbornes favvoplatser. I veckan ska
han med matte till Fannys hundtrim 

och bli nyfriserad.

12 kommentarer:

 1. Alla har vi våra favoritplatser och goa Osborne har hittat sin. Känns inte som det var så längesedan Osborne var hos frisören men det där med tid och hur fort den egentligen går har jag nästan tappat greppet om :-) Fanny, alltså min Fanny och inte frisören, behöver aldrig besöka någon frisör med sin korta och lättskötta päls. Hon fyller förresten 8 månader i morgon vilket får mig att fundera på vilken ålder Osborne hunnit uppnå. Då har vi det där med tiden igen men gissar på knappt två år. Kan vara något tidigare som han kom till Getingstorp men absolut inte senare, eller kanske, nej förresten ;-)

  SvaraRadera
 2. Det här med tid är inte alltid lätt att hänga med i. Osborne fyllde 2 år den 19 oktober i fjol och han kom till oss på Juldagen 2015. Oj, vad tiden rusar iväg.
  Osbornes favvoplats i trappan var oxå en av Nelsons favvoplatser.
  Jag förstår att Fanny klarar sig utan frisörbesök, men Osborne behöver klippas med 3-4 månaders mellanrum.

  SvaraRadera
 3. Jo det gäller att välja platser där man har full koll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror oxå att det handlar om koll över ägorna.

   Radera
 4. Vilken söt bild på Ozzy! Där sitter han "högt upp" på trappan och drömmer sig bort en stund. Det var så jag spontant tänkte när jag såg den fina bilden. Åsså hoppas jag att du kommer visa upp en nyfriserad Ozzy:-)

  PS. Läser Anitas tanker om när Ozzy kom till Getingstorp. Hon har samma "problem" som jag vad gäller datum och tid. Men du verkar ha järnkoll. Ja, ja det finns en sökfunktion i blogspot såklart, och den underlättar i sammanhanget;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sitta "högt" och drömma är inte helt fel. Det kommer säkert nån bild när han är nyfriserad.

   Visst är den bra, den där sökfunktionen i blogspot.

   Radera
 5. Perfekt plats att hålla utkik på! Mycket hår har han kan jag se, förstår att det behöver friseras då och då :-)
  Svar: Ja ,man kan undra varför vi i Friskis-gänget skulle göra miner, men första bilden när vi stod rakt upp och ner såg väl lite stelt ut,men sen släppte vi lös lite mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Osborne behöver friseras var tredje till fjärde månad för att inte helt "försvinna".
   Ang.jympagängetbilden. Jag förstår, den hade förstås varit tråkig om ni alla varit uttryckslösa.

   Radera
 6. Intressant plats att välja! Jag hade tama råttor när kag var yngre och den ena hade en favoritfåtölj. Hon var mycket förnärmad när min mamma kom på besök och ville sitta där ;) (Det slutade med att mamma satte sig nån annanstans)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart ska man respektera sina husdjurs val och vilja.

   Radera
 7. Full koll där. Friserar våra lika ungefär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tro det, frisyrvarianterna är väl inte så många för de fyrfota.

   Radera