Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 9 mars 2018

Var är du?

Vem söker jag ? Våren så klart.
Plusgrader några dagar så är det här snart ett minne blott.

Poolen ska få ligga i träda i år.
Trots det du ser om du klickar här.

8 kommentarer:

 1. Det ser faktiskt riktigt lovande ut. Ja inte poolen då utan förhoppningen att våren är på G. 3,1 plusgrader här idag och det droppar ljuvligt från balkonger och träd. Kan till och med stå ut med gråvädret då;-)

  SvaraRadera
 2. Självklart söker du våren. Den som söker, den hittar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som väl är. Tack för dom hoppingivande orden!

   Radera
 3. Jag vet att ni har valt bort en massa arbetsuppgifter i år. Varför har ni valt bort poolen? Det är inte så att jag ifrågasätter eller så, jag bara undrar. Tycker ni att arbetsinsatsen inte motsvarar användandet?

  Våren kommer! Lovar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, arbetsinsatsen motsvarar inte på långt när användandet. Dessutom ligger allt poolarbete på D och hon behöver tagga ner.
   Bra att du skickar upp våren till oss oxå.

   Radera
 4. Ja våren ja... Jag fick röra lite på smilebanden igår då det dök upp några droppar på jobbets tak... men -16 nu i gryningen igen... men fint då det blir stjärnklart och lite varning på norrsken allt i dagarna... hoppas jag inte missade något inatt, jag har bett min granne ringa om han ser något vilken tid på dygnet som helst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här droppar det friskt från taken, några är redan snöfria.
   Här nere ter det sig inte meningsfullt med norrskensjakt.

   Radera