Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 26 september 2018

Lurad

Det är lätt att luras av vad jag i dessa dagar ser när jag  på mornarna tittar ut. Vid halvniotiden kan det se förförande vackert ut, men när jag som vanligt öppnar fönstret så blir jag bistert påmind om att årstiden stavas höst nu.

  1. Igår: Den blå himlen framkallar sommarkänsla
    hos mig.

Skuggorna och träden förmedlar något annat.
Idag ser det riktigt bister ut då stormvindar rasar och vi får känna på skillnaden nu när vi inte har någon skog som stoppar upp vindarna. Men utsikten uppväger vindarna. Den har jag ju varje dag medan det bara blåser ibland.
 Idag: Som du ser så har t o m
poolplåtarna börjat röra på sig.


2 kommentarer:

  1. Utsikten är fortfarande fin, men är ju ganska så gles ju fler löv som ramlar ned och täcker marken. Igår hade jag samma sommarkänslor på balkongen som du, men vi har ju fler gröna träd kvar. Men inatt och hela dagen idag har det blåst och regnat till och från. Ingen återvändo där inte. Hösten har kommit för att stanna ser det ut som.

    SvaraRadera
  2. Ja, vi får nog förlika oss med att det är höst nu. Håll ut på balkongen så länge du kan, men se upp för kringflygande objekt.

    SvaraRadera