Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 26 mars 2019

Kärleksgåva

Igår fick jag en skål med tussilago av D att ha på mitt skrivbord. Hon hade plockat dom när hon och Osborne var ute på promenad. Härligt att få in lite vårkänsla. En kärleksgåva.
Kärleksgåvan.



10 kommentarer:

  1. Titta, så gulligt! Det är verkligen något speciellt med tussilago. Det går inte att göra några vackra buketter av dem egentligen men det är en blomma fylld med charm!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gulligt är en bra benämning. Inte är dom vackra, men dom förmedlar nåt alldeles speciellt.

      Radera
  2. En skål fylld av kärlek, vårglädje och omtanke. Så fint!!

    SvaraRadera
  3. Så himla gulligt och kärleksfullt gjort av din älskade D. Blandar alltid ihop tussilago med maskrosor - oooops, jag vet. Men oavsett är dom väldigt vackra i skålen:-)

    PS. 3-3. Helt okej om du frågar mig efter underläge med 0-2. Å Quaison - vilken kille. Aningen otippat för mig om jag får säga så. Succén hittills i EM-kvalet måste ju vara en härlig boost för killen... och Janne Anderssons fingertoppskänsla. Kan inte låta bli att hånle åt Hamrén. Ja, du vet ju vad jag tycker om honom. Samtidigt tänker jag på Lasse Lagerbäck som gjorde underverk med Island. Ja, jag tycker otroligt synd om de duktiga isländska spelarna som nu måste tampas med "evighetssmajlaren" Hamrén. Hoppas han får kicken snart. DS.

    SvaraRadera
  4. Visst var det gulligt och uppskattad blev det.

    PS 3-3 får kännas ok ändå. Quaison har förmågan att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Det räcker långt. Dessutom finns Alexander Isak att tillgå. Det ser bra ut för framtiden. Men, visst saknas Emil Forsberg. Albin Ekdahl var ung och lovande, men därefter mest skadad och misslyckad. Saknade oxå det stabila försvarsspelet idag.

    SvaraRadera
  5. Oj, så fint! Plockad med omtanke och skänkt med kärlek. Det lyser om tussilagon som små solar! Så läckert!

    SvaraRadera
  6. Så var det oxå en gåva som fick mig att må bra.

    SvaraRadera
  7. Men så vackert!!! Nu stundar våren! Jag tror starkt på att kärlek finns med i bilden!

    www.nacka144.se

    SvaraRadera