Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 24 april 2020

Minnen 8

Idag publicerar jag ett inlägg som jag haft sparat som utkast i 6 år. Av någon för mig outgrundlig anledning blev inlägget publicerat på den 3 april 2014 som du kan se  här.
Jag har uppenbarligen legat av mig när det gäller bloggandet.

2 kommentarer:

 1. Det var då en himla tur att du hittade inlägget som du inte ens visste att det blev publicerat. Kan inte låta bli att skratta lite här, för det har hänt mig med. Ville spara ett inlägg som utkast, men måste väl ha tryckt på fel "knapp", och vips så var det publicerat. Sedan dess skriver jag mina inlägg i Word och sparar dom där;-)

  Ditt inlägg var i alla fall mycket fint, med minnen både för dig och D. Bra så!

  Min svåger sitter i rullstol (MS) och har haft liknande upplevelser som du. Han hatar flygplatser och stressen. Så han och svägerskan började med kryssningar för många år sedan. Du vet sådana "lyxkryssningar" världen runt. En mardröm för mig, men han hävdar att det är enda sättet för honom att resa utan minsta stressmoment. Att gå iland är heller inget problem säger han, då all transport är bokat innan och aldrig har gått snett.
  Som sagt, lyxkryssningar är varken min mans eller min grej, men vi har börjat förstå honom.

  SvaraRadera
 2. Det är irriterande när man inte har en susning om vad som händer. Jag tryckte inte på fel knapp i a f. Jag hittade inlägget genom att söka på Madeira.

  Nej tack, inga kryssningar för mig, jag har rest färdigt. Men, bra när man som funktionshindrad kan hitta "sitt sätt" att resa.

  SvaraRadera