Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 22 september 2009

Hunden är människans bästa vän


/>I dagens Nerikes Allehanda finns ett härligt reportage om cityHund, ett nystartat och trevligt hunddagis i Örebro. Förutom min Darling och hennes dotter Sara som driver dagiset så jobbar Nelson där varje dag. Jobbar och jobbar, följer med matte då. Han kan nog betraktas som lite av klassens ordningsman. Leker gärna med små nykomlingar men låter sig inte ryckas med i de alltför vidlyftiga utspelen. Matte säger att han har det norrländska lugnet. Kan också uttryckas som "sådan husse sådan hund".


2 kommentarer:

  1. det var ett jättefint reportage - vilken toppenreklam för CityHund! Väldigt fina bilder och bra text, det framställdes verkligen som ett trevligt och trovärdigt ställe att lämna sin älskade hund på.

    synd att vi inte har någon än så länge... om jag får bestämma så blir det (nån gång) en mops! och magnus vill ha en kopia av Nelson...!

    hälsa, kram!

    SvaraRadera
  2. En mops och Nelson. Vilket radarpar !

    SvaraRadera