Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 11 januari 2010

Våren är snart här

Optimistisk rubrik ? Ja förvisso, men vad gör jag inte för att snarast förtränga mörkret och den monsterkyla som lägrat sig över oss den senaste tiden. Jag kan redan frammana bilden av mig själv sittande i det nu snötäckta växthuset ätande en ljuvlig greksallad med nybakt bröd och kall väl avrunnen tsatsiki därtill.

Jag har sällskap av Buddha som vågat sig ut igen efter att liksom jag tillbringat större delen av vintern inomhus. Darlingen och Nelson är i full gång med vårbruket eller ute på en vederkvickande långpromenad. Elbilen som just nu står i garaget är uttagen och jag kan åka runt på ägorna och se hur alla växter så sakteliga vaknar till liv . Det är vår igen ! Svårare än så är det inte att med tankens hjälp känna glädje.

1 kommentar:

  1. Värmande ord, tror jag behövde den dosen också! kan verkligen drömma mig bort till växthuset med den grekiska salladen, brödet och tzatzikin...mmm...
    Tack så mycket för julklappen förresten! Och kul att läsa att ni njöt av eran, hoppas den var bra!
    Kramar från oss.

    SvaraRadera