Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 5 januari 2011

Bra att alla "kändispreparat" synas i sömmarna

Mikael Persbrandt är en av alla kändisar som säljer sig till företag som utlovar att deras hälsopreparat kan göra underverk.
Stig Strand och Louise Karlsson tillhör också kategorin som säljer sitt namn till dessa s k undergörare. Anna Skipper och Charlotte Perrelli har gått steget längre och saluför undergörande produkter i egna företag.

Det borde vara en mycket striktare kontroll på detta område eftersom ju människor som på olika sätt drabbats av sjukdom eller lider av andra svårigheter som t ex övervikt många gånger kan vara beredda att pröva vad som helst för att bli friska. En trovärdig kändisnuna kan då lura människor till det mesta. En osmaklig "industri" tycker jag.

Så här för egen del så undrar jag om det finns nåt undermedel som suddar ut sviterna av en 10 år gammal stroke. Nej, tänkte väl det. Jag fortsätter med min nya livsstil som visat sig både bra och billig så här långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar