Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 9 februari 2011

Jakten på lycka

En ny programserie i åtta avsnitt, Jakten på lycka, började den 18 januari i SVT2. Det lät som ett intressant anslag och jag har därför tittat på de två första avsnitten. Där har programledaren Hanna Hellquist mött ett flertal intressanta personer och berört några intressanta frågeställningar. Tyvärr förstörs programmet av programledarens flamsiga beteende. Dessutom har hon ett som jag tycker fånigt tonårsspråk. Typ va.

Inga tankar eller frågeställningar tillåts leva vidare. Inget slutförs utan allt blir snuttifierat.Det blir helt enkelt svårt att ta programmet på allvar.Tyvärr.

4 kommentarer:

 1. Åh, jag trodde "Jakten på lycka" och "Efterlyst" var samma tv-program. Har jag missat nå´t?

  SvaraRadera
 2. Solstrålen

  Ja, du har kanske missat att jägaren Leif GW Persson lämnat TV3 och "Efterlyst" och övergått till SVT, men inte till sagda jaktprogram utan till "Veckans brott", som dock inte är en uppföljare till "Fråga Doktorn".

  SvaraRadera
 3. O jag som älskar Hanna Hellqvist... Hon är ju en i trion på P3s morgonpasset, ett fantastiskt bra morgonprogram! Men jag har inte hunnit kolla så mycket på jakten på lycka, ska kolla in på svtplay tror jag.

  SvaraRadera
 4. Linn Hammar
  Hon kanske helt enkelt passar bättre i ett program som morgonpasset.Lite mera go och snabba ryck där kanske. Vad vet jag som inte följt morgonpasset.

  SvaraRadera