Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 7 juni 2011

Bloggerproblem - vad göra?

Att åtgärda problem som uppstår vid mitt datoranvändande är inte min starka sida. Nu har jag ett irriterande problem med min blogg. Så snart jag ska lämna en kommentar hos någon annan bloggare så måste jag logga in på mitt konto. Varför?
Likväl måste jag logga in på mitt konto så snart jag ska in i min egen blogg. Varför?
Det hjälper inte att jag markerar rutan "fortsätt vara inloggad".
Så här blev det plötsligt för en dryg vecka sedan. Mycket irriterande förstås. Någon som kan hjälpa mig?

5 kommentarer:

 1. Jag skrev om det på min blogg för några dagar sedan. Du kan inte göra något, Steve, eftersom det är något problem på Blogger, som de dock jobbar på att lösa.
  Såhär skrev de på
  http://knownissues.blogspot.com/
  för 2 veckor sedan:
  We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix released shortly.

  Thanks for your patience in the meantime. — LATEST UPDATE ON TUESDAY, MAY 24, 2011

  SvaraRadera
 2. Kom på en grej; du kan ju prova med en annan browser, mycket möjligt att det fungerar bättre på någon annan. Vilken browser använder du? Google Chrome är att rekommendera framför Internet Explorer t.ex.

  SvaraRadera
 3. eva i athen:
  - Tack, snälla du. Jag såg att du skrev om det men uppfattade inte att det oxå avsåg loginfunktionen och kommentarer. Ett antal inlägg försvann oxå från min blogg. Får hoppas att Blogger löser problemet.
  - Eva, det är så illa så jag vet inte vad en browser är. Jo, nu har jag googlat och vet bättre. Men, hur byter jag? Jag använder Internet Explorer.

  SvaraRadera
 4. Sök på Google Chrome free download och sedan är det bara att klicka på download. Men kanske finns det någon du kan be om hjälp? Själv är jag inte heller något vidare på allt sådant där, men vi har flera olika webläsare eller browsers att välja bland på datorns förstasida (desk-top) och det är bra faktiskt. Ibland fungerar inte någon funktion med den ena och då byter man bara till en annan. Två olika skulle ni kunna ha åtminstone. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. eva i Aten: Tack! Done. Nu hoppas jag på bättring.

  SvaraRadera