Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 20 juli 2011

Tack Margareta för dagens uppehåll

Se där, fruntimmersveckan har sina goda stunder oxå. Idag är det uppehåll och gynnsamt väder så att det blir både gräsklippning och måltider i växthuset.

Att klippa gräsmattan kan väl tyckas som en banal syssla. Jo då, men för mig är det större än så eftersom det är den enda riktiga trädgårdssyssla jag fortfarande klarar. Jag har lärt mig en viss teknik för att äntra min åkgräsklippare och med alla pedaler manövrerade med höger fot och rattkula så har jag med tiden blivit en riktig snitsare på att klippa. C: 3 timmar tog klippningen idag, inte dåligt med 4.500 kvm att kryssa över. Bra jobbat!

4 kommentarer:

 1. Skönt att det finns några som håller uppe arbetsmoralen. Jag har mest fotat tonårsdöttrarna när de arbetat, åt mig - för mig. :-)

  SvaraRadera
 2. ÄlgEva: Tack!Bra om min ringa arbetsinsats även ger råg i ryggen till andra. Jag har inga tonårsdöttrar att erbjuda ynnesten att arbeta åt/för mig.

  SvaraRadera
 3. Inget dåligt dagsverke!!
  Jag sitter inomhus och jobabr och längtar ut...vill ut och fota.
  Önskar dig en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 4. DOB: En riktigt bra fotodag önskar jag dig.

  SvaraRadera