Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 11 augusti 2011

Det finns nyheter och så finns ickenyheter

Med rubriken menar jag att somligt som kvällspressen skriver har noll i nyhetsvärde. Även om det råkar vara en nyhet. Ramlade över en artikel som handlade om bloggerskan Kissie och hennes kroppsfixering och att hennes problem beror på att Josefin Crafoord hånat henne för hennes vikt.

Det är ju inte sällan förekommande att folk i kändisvärlden på olika sätt "angriper" varandra så sett ur denna aspekt så är detta inget märkligt. Inte heller vad Kissie känner och tycker då detta är något som varje människa måste få råda över själv.

Ne, det jag reagerar inför är att Expressen finner detta ha ett nyhetsvärde och ger det plats på nätupplagans förstasida/löpsedel. Beklagligt, eller snarare bedrövligt.

Nej, jag är inte upprörd och vet att jag inte måste läsa men ibland så känner jag bara för att skriva av mig även om det mest ointressanta. Som Expressen då kanske någon tycker. Ja ungefär så, även om våra bevekelsegrunder är högst olika.

2 kommentarer:

  1. Inte heller av nyhetsvarde...men tycker om den lilla bilden pa ert hus till hoger om inlagget.

    SvaraRadera
  2. Marina på Kreta: Jo du, det är ett riktigt mysigt hus och hem. När jag så vill är det mitt Grekland.
    Tyvärr har den stora granen till vänster i bild blivt sjuk och måste fällas. Tråkigt, för den är mig lika kär som nåt av dina gamla olivträd.

    SvaraRadera