Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 4 oktober 2011

Luriga oktober

En oktobermorgon som ser ut som på bilden framkallar positiva vibbar och jag förleds snabbt till planer på utomhusaktiviteter.

När jag nu skriver detta inlägg har mörkret börjat lägra sig, den starka vinden vinden lockar våra björkar till kraftfulla bugningar och regnet faller närmast horisontellt.
Utomhusaktiviteter är det inte tal om även om D idag varit på Sannamarken och gjort några fynd. Bl. a. ett nytt par av mina Nya Zeeländska specialtofflor, hembakt tunnbröd , rökt röding, hjortronsylt och lite annat smått och gott. Nej, kvällen kommer nog att innehålla en brasa i vedspisen och sedan blir det kura skymning med Nelson, Sigge och Leisha. En skön oktoberdag blir det ändå till slut. Till helgen lutar det åt en Norrlandsinspirerad festmåltid m t p marknadsinköpen.

4 kommentarer:

 1. Nog är oktober lurig. Hittade en nyutslagen lupin i dag. Snart blommar väl syrenerna också. Det är bara att njuta av de fina dagarna. Bäst vad det är vaknar man av snötäckta gräsmattor. Då är det dags för nästa fas i livet. Skoterlivet!

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder som vanligt!
  Inga kanelbullar?! :)
  Köpte faktiskt jäst igår, men har inte hunnit det heller...dagarna är alldeles för korta!

  SvaraRadera
 3. Jättehärlig oktoberbild!

  SvaraRadera
 4. Hej Steve!

  Grattis till alla kul inköp! Jag heter Rikard och jobbar på Lövånger tunnbrödsbageris PR-byrå och jag undrar om just dina inköp kan kombineras till en vinnande tunnbrödsrulle Lövångers jakt på Sveriges bästa tunnbrödsrulle? Kanske något med rödingen?(bäst att lämna tofflorna utanför receptet ändå) Kolla in tävlingen här: http://www.fazer.se/Produkter_och_tjanster/Bageri/Tunnbrod/Press/

  Lycka till!

  /Rikard@agency.se

  SvaraRadera