Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 5 oktober 2011

Mera oktoberfärger

Bländad av höstprakten så blir det några nya foton varje dag. När jag fotograferar så kan jag lättare följa förändringarna. Tråkigt för dig kanske då motiven inte sällan är desamma från dag till dag. På nåt kan det vara bara mängden löv som skiljer. Trots att oktober mest väcker minnen om bistrare tider så kan jag inte undgå att fascineras av och gilla den färgprakt som även hösten för med sig.

Nej, jag krattar inte bort löven för att hålla snyggt. Löven får skapa vackra höstbilder innan dom går tillbaka till jorden och utgör jordmån för kommande växtlighet.

5 kommentarer:

 1. Säga vad man vill, men hösten är en oerhört vacker årstid!

  SvaraRadera
 2. Det är tur att vi alla är olika, jag älskar ju hösten... fylls av energi, kraft, poesi, skapande och fruktansvärt mycket jävlaranamma! Vet inte varför, det har alltid varit så...är likadan på vintern...
  vackra bilder du bjuder på!

  kram E

  SvaraRadera
 3. En slags solnostalgi innan löven gâr in i den eviga âtervinningen...

  G-mor

  SvaraRadera
 4. jag tycker om hösten...
  jag tycker om alla årstider, men kan bli lite trött på vintern sådär i slutet på mars när man tycker att våren ska ta över, men det fortsätter att falla snö

  SvaraRadera
 5. Det är ju tur att man inte är ett gulnande löv pâ en gräsmatta, men hösten ger onekligen perspektiv pâ varandets evighet i en föränderlig varld.
  Vad är väl ett blad skiljt frân trädet ?
  -Ett löv.
  Det blâser storm pâ min balkong utanför Paris, de praktfulla löven som virvlat upp hit frân grannens magnifika träd, virvlar bort mot horisonten. Ingen vet varthän. Precis som i Göteborg och i Mollösund.
  G-mor

  SvaraRadera