Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 22 oktober 2011

Norrlandsfönstret öppnat igen

Så är då GIF Sundsvall tillbaka i Allsvenskan igen.Visst är det roligt med ett norrlandslag i fotbollens finrum igen, men jag har inga större förhoppningar på att sejouren blir mer än ettårig. Men visst, så usel som Allsvenskan varit i år så kanske det är möjligt att dom hänger kvar.

3 kommentarer:

 1. HBK fick mig att frysa röven av mig på Örjans vall och så åkte de ur. Så jag hyllar Giffarnas återkomst! Hoppas de kan ruska om en smula.

  SvaraRadera
 2. Måste erkänna att på allsvenskan i fotboll har jag absolut noll koll - kan kanske bero på att det inte dräller av "närproducerade" lag för en värmlänning där...

  SvaraRadera
 3. DOB: Spaniensatsningen blev inte så lyckad för HBK. Det finns inga genvägar. Det blir tillbaka till rötterna med ledord som tålamod, långsiktighet och kontinuitet.

  Marina: Degerfors hängde länge med i toppen av Superettan i år men orkade inte hela vägen. Jag hoppas att dom tillbaka igen. Men det blir förstås svårare och svårare för en ort på nedgång.
  En värmlänning kan väl inte ha Örebro SK som sitt lag antar jag. Det har inte ens jag som ändå bor i trakten. Nu har jag ju dessutom Sundsvallsgiffarna att hålla på.

  SvaraRadera