Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 21 oktober 2011

Reinfelt och Billström med byxorna nere

Stasministern och migrationsministern försökte genom att föra in kostnadsskäl få folk att förstå varför t ex 91 åriga Ganna Chyzhevska inte kunde få stanna i Sverige.

Enligt migrationsminister Billström skulle det kosta miljarder med en friare anhöriginvandring. Och då får skola och sjukvård stå tillbaka, klev Fredrik Reinfelt in med för att styrka Billströms påstående.

Jag blir både förbannad och besviken på politiker som tvärsäkert uttalar sig och ger sken av att ha på fötterna när dom i verkligheten står där barfota med byxorna nere. Och blåljuger. Både korkat och fräckt.

1 kommentar:

 1. Reportaget ger mig en ny bild av Sverige av idag.... Att styra ett land innebär inte att ge avkall pâ empati och mänsklig förstâelse, för den importerade arbetskraften, de har ju som alla andra en familj att ta hand om och rätt till vanlig social omvârdnad, eller hur ?

  Är detta möjligen en början pâ nynazism ??
  Sverige har ju inget statsunderskott som Frankrike och trots det skulle aldrig Frankrike behandla äldre i inflyttade arabiska familjer pâ det sättet...
  Huvale !

  GammelMOR

  SvaraRadera