Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 30 oktober 2011

Tapaskväll

Igår var Sara på besök och vi firade att vi snart är grannar då hon köpt ett hus bara 3 km från vårt. Vi började förstås med att skåla i "skumpa". Till den hade D gjort ett utomordentligt gott tilltugg. Mandlar rostade i olivolja och sedan beströdda med flingsalt. D använde förstås Marinas olivolja som numera är en ingrediens i de flesta rätter som lagas på Getingstorp. Har du inte redan köpt denna olivolja så rekommenderar jag ett besök på hemsidan där du enkelt beställer denna milda njutning för hemleverans.


Efter att ha skålat i skumpa blev det tapas för hela slanten. D och S gjorde 3 tapasrätter vardera och jag såg under tiden till att hålla fyr i vedspisen.

8 kommentarer:

  1. Det ser gott ut och mandlarna ska jag testa i Marinas goda olja :-)

    SvaraRadera
  2. Mandlarna lät inte dumt alls...troligen värt att testa!

    SvaraRadera
  3. Ser vansinnigt gott ut!!
    Och eld i en spis är aldrig fel!
    kram E

    SvaraRadera
  4. Härligt det låter! Och gott. =o)
    Man firar alltför lite i vardagen. Borde vara mer av sånt.
    Kram och ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  5. Jag kan av kommentarerna utläsa att jag har många livsnjutare bland mina bloggbekanta. Det gillar jag.

    SvaraRadera
  6. Ser att min olja fatt en egen etikett i din blogg.
    Tack Steve!

    SvaraRadera