Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 11 januari 2012

Ur led är tiden

Idag


Idag i fjol

                                       

7 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att bila ner till Nyköping i morgon, för vidare transport till Irland. Vi åker från ett gnistrande vinterlandskap men vad möter vi? Sverige är fantastiskt, eller?

  SvaraRadera
 2. Älg Eva: Ja, och så är ju Sverige väldigt långt. Har bilat runt i Irland på 80-talet. Ett fascinerande land.Inte bara p g a vänstertrafiken även om det gav en särskild krydda. Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 3. Himla tur att det finns almanackor så man vet vilken årstid det är!

  SvaraRadera
 4. Din rubrik är verkligen bra,, ja, det är absolut inte som förr...

  Jag blir faktiskt lite ledsen över att se att det inte är full vinter i alla delar av norra Sverige, utan det slaskas och plaskas på många håll där man förväntar sig att vintern har greppat taget om regionen.

  Du har iallafall fått en utmärkelse av mig för ditt bloggande, den finns att hämta på min blogg.Tack för att du delar med dig till oss andra. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Anar att du trots allt är glad över att inte ha snö, så du har mer rörlighet utomhus.
  Kul med före/efter, nu/då bilder!

  SvaraRadera
 6. Marina pa Kreta: Jo, jag är nöjd med sakernas tillstånd. Kunde idag få skjuts av D till min frisör utan att behöva rädas för snö, kyla och halka. När vi åkte till Berga höns och köpte ägg såg det ut på deras fält som att vårsådden spirade. Du har väl noterat att du har en utmärkelse att hämta på min blogg.

  SvaraRadera