Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 2 april 2012

Bra + Bra =Bäst

                                 

Jag tittade nyss på Göran Zachrissons intervju med Zlatan, exklusivt med Zlatan, på TV3. Än en gång så tycker jag att Göran Zachrisson står i särklass bland sportjournalister. Han lockar fram det bästa hos de han intervjuar. Han är fjärran från det ofta påträngande gapiga som många sportjournalister lägger sig till med. Ja, det är ett nöje att lyssna till honom. Föga förvånande lyckades han oxå locka fram det innersta hos Zlatan. Det var två giganter "på planen" denna kväll.

7 kommentarer:

 1. Kanske skulle ta och se om det går att se den över datorn...kanske ska ge den mannen en chans till...det kan ju vara så, att Zachrisson lockar fram något som jag inte visste fanns, för precis som du säger så är han fantastisk.

  SvaraRadera
 2. Tack för besöket, hoppas allt är bra med dig.

  Om vi inte hörs innan helgen så önskar jag dig en glad påsk

  SvaraRadera
 3. två giganter, är en perfekt beskrivning.

  SvaraRadera
 4. vet inte om du dissar vissa av mina kommentarer, eftersom jag ibland ser andra kommentarer men ej mina

  SvaraRadera
 5. zoega59: Nej då, jag dissar inte dina kommentarer. Genom åren har jag nog bara dissat en handfull kommentarer. Kommentarer som inget sagt eller sagt alldeles för mycket.

  SvaraRadera
 6. Själv satt jag i köket och suckade. Tycker verkligen inte ens om rösten på herr Zlatan. Zachrisson däremot tycker jag är en underfundlig prick.

  SvaraRadera
 7. Alltid lika imponerad av hans intervjuer!

  SvaraRadera