Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 28 april 2012

Odlingssäsong

Rosmarin, Timjan och Oregano tog plats i den första drivbänken.

Nelson tycker att det är tråkigt när matte jobbar.
D sköter både grovjobbet och finliret medan jag kör tomsäckar och annat skräp till soptunnan.


Sigge håller sig inne och sitter och väntar i glasverandan.

6 kommentarer:

  1. Att äta det man själv odlat är oslagbart!

    SvaraRadera
  2. Mycket snygga skyltar!Och fantastisk fint hus ni har, föresten!
    hälsningar,Karla.

    SvaraRadera
  3. Inte nog med att det är godast, det är en härlig känsla också att äta sitt eget!

    SvaraRadera
  4. Marina: Ja, den känslan är obetalbar. Dessutom alltid färskt utan tillsatser för onaturligt lång hållbarhet.

    SvaraRadera