Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 27 april 2012

Helgens D - arr

Varje helg så brukar D skapa ett vackert blomsterarrangemang att ha på bordet vid våra måltider. Jag tycker att det förhöjer måltiden att allt  är vackert arrangerat. Maträtten vackert upplagd på tallrik, bordet dukat i harmonierande färger. Kort sagt, allt genomtänkt, inte bara planlöst ditplacerat.
När det gäller måltiden så föredrar jag att min portion är färdigupplagd på min tallrik framför att jag själv förser mig från serveringsfat. Dels blir det mycket mera tilltalande och dessutom äter jag inte mera än vad jag  behöver. Både vackert och nyttigt m a o.
Dagens blomsterarrangemang. En vacker kreation tycker jag.

8 kommentarer:

 1. Det var en mycket vacker bukett! Matchande färger! Lyckliga dig...att du får detta varje vecka ;o)
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 2. Karla: Tack. Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt duktig, din D!!! Visst är det precis som du säger, betyder mycket för måltiden, sådana saker!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Det låter väldigt trevligt - själv är jag nog tyvärr mer av den "planlösa" sorten, men man kan ju inte lyckas med allt ;) Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 5. Eva in Athens, Greece: Ja, vad vore jag utan min D. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 6. Marina: Nej, man kan bara göra sitt bästa. Bra det.
  Du kan ju alltid åka upp till 63:e våningen och inta din måltid. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Så vackert! Du har en fantastisk fru har jag förstått.:) Kan berätta att våren och solen har kommit även till Omsjö! Jag njuuuter. :) En bra dag önskar jag dig Steve!

  SvaraRadera
 8. Anita: Ja, Nelson, Sigge och jag är tre killar som har det bra. Förstår att Omsjö står i "vårblomning" nu och hur gudomligt vackert ni har det. En bra dag till dig oxå och Trevlig Valborg!

  SvaraRadera