Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 12 maj 2012

Krångel och nytt småttingbesök

Nej, så här arg är jag aldrig.
Krångel. Ja, eller bristande funktionsduglighet, fel, mankemang, strul, tjall, trassel,  mackel, vaj, vajsing. Även "icke kärt barn" har många namn. Som värst kan det vara när det är som nu. Jag är bara en knapptryckning från lösningen men jag vet inte vilken knapp jag ska trycka på.  Alltså är jag både som närmast och som längst ifrån lösningen, eller....?Än en gång så har jag och min dator gått skilda vägar. För en månad sedan köpte jag en ny dator som så där direkt förenklade tillvaron. Ljuv musik uppstod. Dock uppstod snart även problemet att det inte gick att ladda ner foton från min kamera. Jag löste det, under en tid, vid varje tillfälle genom en systemåterställning men nu fungerar inte det längre. Antagligen beroende på att den återställningstidpunkt jag valde inte längre finns på listan. Möjligheten att välja egen återställningspunkt via en månadskalender som på min förra dator finns inte längre. Varför?
Detta sammantaget gör att jag inte kan bjuda dig på några dagsaktuella foton i mina inlägg just nu. Jag jobbar dock vidare på en lösning och hoppas kunna bjuda på inspirerande foton snart igen.
Just nu blir det mycket trädgårdsbilder så du kan förvänta dig bilder av:
-vårt nyanlagda potatisland
- gräsklippningspremiären som fått uppskjutas p g a fyra dagars intensivt regnande
- D:s fantastiska odlingar
- härliga måltider i växthuset
- vårt dagliga liv på Getingstorp

Den här helgen har vi besök av fyrfota småttingar. Kharma och Ville bor hos oss medan matte Sara och lilla Neela åker till Laholm för att utöka familjen med en liten pomeraniantjej som heter Mimze. Svårt namn tycker jag, ligger inte rätt i munnen. Kanske blir det nytt namn på den lilla tjejen när hon installerat sig i Nalavi.
 PS Hon hade ett nytt namn redan vid hemkomsten. Den lilla sötnosen heter Dora.

4 kommentarer:

 1. Om du frågar mig, så finns det inget mer irriterande än när tekniken inte fungerar som den ska!

  SvaraRadera
 2. Usch.. så trist att det ska tjafsa för dig med tekniken!

  Men det är kanske trädgården som vill ha din uppmärksamhet totalt just nu. Du har en härlig tid framför dig på gården!

  SvaraRadera
 3. Mariana: Jag ogillar dessutom att känna mig hjälplös.

  SvaraRadera
 4. Katarina: En titt ute i trädgården lindrar det mesta.

  SvaraRadera