Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 13 augusti 2012

Ett nästan fläckfritt OSStorbrottannien slår sig idag för bröstet för att ha genomför ett förstklassigt OS. Med all rätta efter vad jag förstår. Deltagare och publik har dagligen uttryckt sig positivt om arrangemangen.

Tidigare idag tänkte jag skriva ett inlägg på  temat "bra genomförda tävlingar utan vare sig terrordåd eller dopingavslöjanden". Jag hann bara till tanken innan det avslöjas att vitryskan  Nadezjda Ostaptjuk  som vann damernas kulstötning var dopad. Hur kunde jag vara så naiv och tro att alla medaljörer skulle vara "rena"? Är det inte dags att livstidsavstänga alla som konstateras vara dopade?

4 kommentarer:

 1. Livstids avstängning för alla dopade är nog enda sättet att komma åt dem. Jag tror inte 50% av medaljerna är rena. Hur många testades nio, sex och tre månader före OS?

  SvaraRadera
 2. Tråkigt nog har jag kommit till det läget till att jag misstror alla atleter tills motsatsen bevisas...
  jag som älskar sport...
  suck...

  SvaraRadera
 3. Sarah och D O B: Era kommentarer och mina tankar tycker jag säger allt. Puh!

  SvaraRadera
 4. Det är en fruktansvärt tråkig utveckling och som ni redan sagt, det är svårt att inte ha misstankar så fort någon presterar utöver det normala.

  SvaraRadera