Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 21 oktober 2012

Tänd hellre ett ljus än klaga över mörkret


Nu när hösten gjort sitt inträde så blir det inte bara mörkt på kvällen, det blir kolsvart. Jag tycker om att ha ljust ute på gården och för den skull så installerade vi redan vid inflytt på Getingstorp ett antal ljuskällor. Det blev två lyktstolpar längs gången från grinden upp mot huset och därtill blev det armaturer på varje byggnad , mestadels stallyktor som jag tycker passar särskilt bra så här ute på landet. Under den mörka årstiden så blir det ofta extra belysning i form av marschaller. Veckan som gick hade D betonggjutarkväll här hemma och då gjorde hon bl. snygga marschallhållare till grindstolparna ( se nedan).

Sigge noterar som alltid allt nytt som tillkommer.
En både snygg och stabil marschallhållare.

8 kommentarer:

 1. Fina!!! Grindarna är också såå vackra!!!

  SvaraRadera
 2. En helt underbar inställning!

  SvaraRadera
 3. Gittan: Grindar var bara ett måste när vi flyttade hit och dom blev precis som jag önskade.

  SvaraRadera
 4. Marina: Som tur är så lär man sig alltid något med åren.

  SvaraRadera
 5. Det handlar om att skratta i bedrövelsens mörker. Den konsten besitter du till fullo!

  SvaraRadera
 6. Här stämmer helt "tända ett ljus istället för att förbanna mörkret"
  Gillar!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har! Tvära kast om alltmellanhimmelochjord, det gillar jag. Och så är det så otroligt kul när man hittar fram till en manlig bloggare, efter några veckor i blogguniversum undrar jag verkligen var de är... De kanske bloggar om fotboll och skruvar och sån't, vad vet jag. Fina bilder! Ni har ett fantastiskt smultronställe till hem. Tänk att få sitta på den där tjusarbänken och...tjusa! Är nu medlem och kommer snart tillbaka till din spännande blogg. Ha det fint! P.

  SvaraRadera
 8. Livsnjutaren: Välkommen och tack för dina vänliga ord. Jag har oxå upptäckt att manliga bloggare är en bristvara. Välkommen åter.

  SvaraRadera