Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 13 januari 2012

Inte vald men ändå inte bortvald

Den award jag fick  innebar att jag skulle skicka den vidare till fem bloggare. Det innebar förstås att jag måste göra ett antal val .Inget konstigt med det, för så är ju livet. Hur gärna man än vill så kan alla inte få allt. En av de uppgifter jag har som människa är att göra val. Val som är av olika svårighetsgrad och inte alltid tilltalar alla. Men lika fullt, om inga val görs så står vi  där och stampar på samma plats som vi alltid gjort. Är det vad vi vill? Knappast.
Men visst, jag hade oxå svårt att välja denna gång så jag gör så här och ger, om inte den awarden, så min uppskattning till ytterligare fem bloggare som jag med behållning följer.
- Tinas tankar
- Jonna Jinton
 - Gittan
- Anita
- ÄlgEva
10 kommentarer:

 1. Nej men Steve, så glad jag blir! :) TACK!!!

  Jag blir så glad att så många tittar in på min blogg (jag ser det på besöksstatistiken) trots att jag pga av dålig internetuppkoppling och just nu bristande tid är så dålig på att besöka andras bloggar.

  Tack Steve för din uppskattning! Jag blir så glad! Allt gott!

  SvaraRadera
 2. Den där Jonna Jintons vedeldande i en pytteliten gammal dragig kamin "som ger värme som ett värmeljus", (skriver hon själv), är jag väldigt fascinerad av.
  Detta då det kan bli väldigt kallt här med, men tanken av hennes kämpande med vedklumparna gör så att livet här känns uthärdligt. Vi har ju t.o.m plusgrader inomhus! Lyx, i hennes värld!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du! Vad glad jag blir. Det är inte alla dagar man blir uppskattad för sitt "svammel". Nu ska jag rusa vidare mot nya shoppingupplevelser, Jameson's brygger bl.a. Inte illa för en som inte dricker whisky. Det gäller att vidga sina vyer :-)

  SvaraRadera
 4. Älg Eva: Ett besök på Jameson´s, det hade jag inte sagt nej till. Cheers!

  SvaraRadera
 5. Tack för din upskattning av min blogg!! Det gör mig Glad och underlättar min dag idag och i morgon och framöver :-) Tack igen!!!

  SvaraRadera
 6. Gittan: Härligt att få underlätta dina dagar.

  SvaraRadera
 7. Fem flaskor 12-årig whisky senare gick vi ut genom portarna från Jameson. Tror gubbarna hemma i byn kommer bli glada. Skickar dig en flaska i tanken, det bästa jag kan åstadkomma just nu.

  SvaraRadera
 8. ÄlgEva: Tack för tankesändningen.

  SvaraRadera
 9. Steve! Vad gullig du är! Jag har aldrig fått någon award!!! Och så fick jag det på årets deppigaste dag...

  SvaraRadera
 10. Tina:Det är du värd då du verkar vara en riktig kämpe. Sånt brukar betala sig, så även för dig /er hoppas jag.

  SvaraRadera