Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 15 februari 2013

Superlive från Europa League

Här finns mycket för den fotbollsintresserade.
Synd bara att det saknas svenskt deltagande.


Jag tillhör den inte helt obekanta kategorin "idrottsintresserade män". Igår kväll var det en högtidsstund när samtliga gårdagskvällens matcher i fotbollens Europa League sändes samtidigt.  Gårdagens sändning var förvisso lite rörig stundom men jag fick mitt lystmäte tillfredsställt då samtliga mål och målchanser visades. Många var de godsaker jag undfägnades med.  För två av dessa stod Tottenhamspelaren Gareth Bale.

För ganska exakt två år sedan skrev jag ett inlägg om Tottenham Hotspurs och lyfte då särskilt fram  Gareth Bale som en blivande storstjärna. Han är nu superhet med idel starka matcher på senare tid. Igår sänkte han Lyon med två läckra frisparksmål.  Även om han i fjol förlängde sitt kontrakt med Tottenham i fyra år så undrar jag om de mäktar behålla honom. Det luktar Barcelona eller Real Madrid lång väg om denna spelare. För inte kan det väl bli Manchester United?  Vad säger PSG?

Självklart hade D och jag innan fotbollssändningen firat Alla Hjärtans Dag med en jätteläcker klassisk räkmacka åtföljd av en superfräsch fruktsallad.

2 kommentarer:

  1. Trots att jag anser mig tillhöra kategorin "idrottsintresserade kvinnor" så inser jag att jag just nu har väldigt dålig koll på den europeiska fotbollen...men det kan väl ändra sig...!

    SvaraRadera
  2. Marina: Bor man i Singapore finns annat än europeisk fotboll att tänka på, så du är förlåten.

    SvaraRadera