Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 11 april 2013

Det här med vårtecken

Det börjar bli rätt tjatigt att jaga ytterligare vårtecken nu. Allra helst som det igår snöade. Dock kan jag inte undgå att notera att nu även taket på gäststugan är helt snöfritt. Det innebär att alla  tak nu är snöfria och då är våren här. I vart fall enligt mitt sätt att se det.
Gäststugans tak är nu helt snöfritt. Bara några snösträngar
på marken står ännu emot.

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, idag talar rubrikerna om vårgaranti.

   Radera
 2. Det blir aldrig tjatigt, vi längtar ju!!! Vilken härlig soppa i förra inlägget förresten, mums fillibabba! Önskar dig och D en fin torsdag.

  SvaraRadera
 3. Håller med, längtan står över tjatet. En bra torsdag till er oxå.

  SvaraRadera
 4. Jag längtar också så mycket efter våren och ser det minsta tecknen!

  SvaraRadera
 5. När jag ser dina bilder ser det faktiskt ut som våren är på väg. Fast jag bor på samma breddgrad som du, bor jag i ett köldhål och den enda barmark vi har är vägen in till huset som skottats otaliga gånger under vintern, resten är snötäckt=/ Jag är glad att du tittade in till mig för nu har jag suttit här och läst på din blogg en stund, det finns mycket intressant att läsa om. Klart är att ungdomar med neurologiska funktionsnedsättningar inte får rätt vård när de hamnar i kriminalitet och risken för att de ska göra det kan vara ganska stor. Det finns mycket mer som du skriver om som engagerar mig...
  Önskar dig en fin fredag och helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 6. Välkommen till min blogg. Glad att du finner något engagerande här. En bra helg till dig oxå.

  SvaraRadera