Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 13 april 2013

Grymt uppvaknande

Mina många inlägg om  snöfria tak och därmed vårens ankomst fick sig nu på morgonen en rejäl tankeställare. Snötäckta tak vart än jag vänder mig.  Detta innebär att elmoppepremiären skjuts upp ännu en tid. Inte ens Sigge kliver upp med mig denna morgon. Jag tror att han står över morgonrundan idag. Jag får lägga om dagens/helgens tänkta program. Snart får vi besök av lilla Ville som ska bo hos oss i helgen. Då blir det nog fart både på Sigge och sjusovaren Nelson.
Snötäckta tak är inte vad jag vill se en morgon i mitten
på april.

Huvaligen!

6 kommentarer:

 1. oj det ser inte skoj ut men det försvinner förhoppningsvis snabbt som attan. Här regnar det och är 4+, lite varma vindar på detta skulle inte vara dumt.

  SvaraRadera
 2. Å nej! Alltså egentligen ser det ju fint ut, men man är ju grymt trött på snö!!! Förhoppningsvis varar det inte länge! Vi har haft plusgrader två morgnar i rad, så det känns i alla fall en aning lovande...

  SvaraRadera
 3. Nej, det kan inte vara sant! Nog med snö!
  Här finns ingen snö och jag är glad för det :)
  Idag har de lovat vår. Hoppas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag är ordningen tack och lov återställd och nu vill jag inte se snö förrän i december.

   Radera