Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 14 april 2013

Ordningen återställd

Efter gårdagens debacle med snötäckta tak vid uppvaknandet så känns det ånyo hoppfullt när jag idag konstaterar att vi är på rätt väg igen. Snöfria tak igen och Sigge gick som vanligt ut i morse på sin morgonrunda. D kan snart flytta ut allt inomhus knoppande till växthuset. Mitt olivträd kan efter en garagevinter ånyo växthusplaceras. D vattnade trädet igår vilket behövs nu då växtkraften sätter in igen.
Snart kan jag vidga blicken till vänster och
börja drömma om måltider i växthuset.

 På rätt väg, men jag undrar om det som traditionen bjuder blir
gräsklippningspremiär  innan den 17 maj då jag fyller år.


2 kommentarer:

  1. Härligt språk du har, Steve. Debacle... vackert ord som det var länge sedan jag använde. Är en fröjd att läsa dina texter. Ja, vädrets makter har svårt för att bestämma sig. Här kom äntligen det efterlängtade regnet inatt. Och plusgraderna! Vi slipper halka runt nere på parkeringen och sköskottning är ett minne blott. Fantastiskt! Ha en strålande söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Språket är något jag värnar starkt vilket stundom förvandlar mig till en besvärande språkpolis i min iver och omtanke om språket. En strålande söndag till dig oxå.

      Radera