Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
torsdag 2 maj 2013
Premiärer
Igår blev det grillpremiär. Det blev oxå måltidspremiär i växthuset även om allt inte är inrett och klart för säsongen där inne.
Grilluppvärmning.
Quornfärsbiffar och grönsaksspett att lägga på grillen. En matlagningsouzo känns rätt så här på premiärdagen.
Tzatziki och quinoa som tillbehör och en väl kyld Retsina skapar Greklandskänsla.
Greklandskänsla kan man aldrig få för mycket av!! Vi kommer nog inte iväg i år tyvärr så det blir mycket hemmaGrekland i sommar för mig och sonen! Å andra sidan har vi minnen och bilder från våra 3 veckor i Almirida förra sommaren =)
Åååh fantastiskt ser det ut! Hoppas ni njöt!
SvaraRaderaGreklandskänsla kan man aldrig få för mycket av!! Vi kommer nog inte iväg i år tyvärr så det blir mycket hemmaGrekland i sommar för mig och sonen! Å andra sidan har vi minnen och bilder från våra 3 veckor i Almirida förra sommaren =)
Ha en fin dag!
HemmaGrekland kryddat med härliga minnen räcker långt.
SvaraRaderaDet smakade säkert extra gott att få äta i det finaste växthuset :-)
SvaraRaderaHelt rätt.
RaderaUnderbart!!!
SvaraRaderaPerfekt sammanfattat.
Radera