Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 2 maj 2013

Premiärer

Igår blev det grillpremiär. Det blev oxå måltidspremiär i växthuset även om  allt inte är inrett och klart för säsongen där inne.
Grilluppvärmning.

Quornfärsbiffar och grönsaksspett att lägga på grillen.
En matlagningsouzo känns rätt  så här på premiärdagen.




Tzatziki och quinoa som 
tillbehör och en väl kyld 
Retsina skapar 
 Greklandskänsla.

6 kommentarer:

  1. Åååh fantastiskt ser det ut! Hoppas ni njöt!

    Greklandskänsla kan man aldrig få för mycket av!! Vi kommer nog inte iväg i år tyvärr så det blir mycket hemmaGrekland i sommar för mig och sonen! Å andra sidan har vi minnen och bilder från våra 3 veckor i Almirida förra sommaren =)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. HemmaGrekland kryddat med härliga minnen räcker långt.

    SvaraRadera
  3. Det smakade säkert extra gott att få äta i det finaste växthuset :-)

    SvaraRadera