Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 21 juli 2013

Nelson

Vår bullmastiff Nelson är en mycket förståndig hund. De dagliga promenaderna går han förstås med matte. Det hindrar dock inte att han kan gå kortare promenader även med mig när jag åker på elmoppen. Han är så väl medveten om mina fysiska funktionshinder och tar det alltid väldigt försiktigt om jag tar honom i kopplet och går nedför trappan för att fästa honom vid elmoppen. Han tar ett steg i taget i trappan och stannar och vänder sig om vid varje steg för att se så att jag hänger med. När vi "promenerar" så går han på rätt sida moppen så att kopplet inte trasslar in sig.

Han vill gärna att vi tar en sväng förbi hallonhäcken. Han älskar nämligen hallon och gillar allra bäst att själv äta direkt från hallonbuskarna.
Väntar på att husse ska komma.
 
Promenad i trädgården.
 
Promenad med Erik och Alice.
Mums med färska hallon.
 
 
 
Det finns nog mera hallon där inne i häcken.
 
 
 
 

 
4 kommentarer:

 1. Hundar är förståndiga djur - mycket mer än vi tror!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi människor har mycket att lära.

   Radera
 2. En hund som smaskar i sig hallon! :-) Så fin han är! Här var det en liten lurvig sak som ville ha våra kokta ägg i morse.....Du, Steve, jag har en liten fråga till dig som jag varken har lust att dryfta här pådin blogg eller få svar på i en bloggkommentar. Kunde du kanske skicka din mailadress på siotiumest@gmail.com så jag kan ta kontakt den vägen? Inte något farligt, bara en stilla förfrågan, det gäller ett bokprojekt...;-) Ha en fin söndag och hälsa din förtjusande hustru.

  SvaraRadera