Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 28 september 2013

Välkommen Hösten!



Hemgjord äppelgelé med rosmarin.

Idag har jag avslutat det jag igår påbörjade. Årets sista gräsklippning. Då D samtidigt  lagt växthuset och trädgården till vila så har vi avnjutit en härlig höstmiddag. Det mesta av middagsinnehållet kommer förstås från vår egen trädgård. Även om det är med saknad jag ser sommaren försvinna runt hörnet så öppnar jag gärna dörren för vår nästa gäst, Hösten. Välkommen Hösten! En ny tid av njutning är kommen.

Växthusgodis.
Ringblommorna står fortfarande emot kylan.

Njutbar middag med basvaror från trädgården.


4 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas gelen smakade bra...jag har givetvis lagt märke till era söta betong ljus hålare! Härligt!
    Ha en fin kväl , Karla.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig, Steve, jag öppnar också famnen för denna ljuvligt vackra lite vemodiga årstid. Klar hög luft, sprakande färger. Och gelén ser helt enkelt höstsuperb ut. Ha en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera
  3. Hösten är mysig på sitt sätt! Vi kommer njuta ännu mer av den när vi har fått igång värmesystemet ;) Härligt med råvaror från egen trädgård!

    SvaraRadera