Denna lyxpaj gjordes på mandelmjöl, Bergaägg och grädde. Den innehåller f. ö. chevreost, färska fikon, hackade valnötter, spenat, ruccola, basilika,oregano, timjan och persilja. |
En god Rioja fick göra pajen sällskap. |
Fortfarande lever några av trädgårdens blommor. Trevligt med en färsk bukett till måltiden. |
HURRA HURRA HURRA i efterskott till den fantastiska kockan! Den där pajen såg himmelsk god ut, helt i min smak. En rioja som tillbehör går jag också med på!;-) Ha en strålande tisdag på Getingstorp
SvaraRaderaDen fantastiska kockan hälsar och tackar. Ha de gott!
RaderaGrattis! Oj, vad gott det ser ut! Nu blev jag sugen på fikon! Pajen ser verkligen god ut!
SvaraRaderaDen var superb.
RaderaVar gång jag tittar in på din blogg Steve, så vattnas det i munnen på mig av alla underbara rätter din kära D bjuder dig på. :) Allt ser så genomtänkt och smakfullt ut. Allt gott till er båda! :)
SvaraRaderaTusen tack Anita! Jag är privilegierad som du ser.
RaderaGrattis till henne! Hon verkligen förtjänar en härlig spahelg!! Och vilken paj, man bara blir så sugen på att smaka!
SvaraRaderaJa, D förtjänar det bästa och lagar också det bästa.
Radera