Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 12 december 2013

Tack Mamma

 12 kommentarer:

 1. Jag skickar mina kondoleanser till er genom det här sättet, beklagar sörgen, med vänliga hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 2. Men vännen... Så oerhört trist budskap. Tänker massor på er i denna tunga tid. Ta väl hand om er och låt Luciadagen bli ett litet hopp av ljus i allt det svåra.

  SvaraRadera
 3. Steve! Bara jag igen. Jag har egentligen inga ord i denna svåra tid, men jag vill så gärna låta dig ta del av några rader av Helmer Grundström som jag ju nyligen fann... På min blogg, i högra kolumnen, finner du dem och vacker musik. Trots sin sorgsenhet tycker jag bilderna och musiken inger hopp och tröst på något vis. Och då tänkte jag på dig och er.

  SvaraRadera
 4. Tack igen för din omtanke. Jag har lyssnat in på din blogg men tyvärr är ljudet/högtalarna på min dator i olag just nu. Jag kunde ändå lyssna in det stämningsfulla och hoppingivande i Helmers läsning och i musiken. Sånt mår jag bra av i denna stund. Han har en klen framtoning dock, för att vara norrlänning. Kanske därför han inte "slagit" och är okänd för mig. Men , det var förstås inte lätt att hävda sig bland Klarabohemerna och storheter som Ferlin och Ekelöf . Jag ska ändå söka vidare i hans skrivarskatt. Ha en skön 3:e Advent.

  SvaraRadera
 5. Tittar in på din blogg Steve, och läser detta, Trots sorgen efter din mor önskar jag dig och din familj en riktigt God Jul. Allt gott till dig! Anita i Omsjö

  SvaraRadera
 6. Tack. Jag önskar er en riktigt skön jul där uppe i Omsjö.

  SvaraRadera