Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 19 maj 2014

Oj, vilken överraskning

Du som läser min blogg vet förstås att jag fyllde år den syttende mai och att jag till min födelsedag brukar önska mig något grekiskt till middag. Det blev det oxå i år. En av mina presenter från D har dock tagit lite extra tid på sig genom Europa. Idag levererades den till dörren. Av en av våra trevliga grannar förresten. Hon jobbar vid Posten.

Det blev en riktig överraskning, något som jag inte väntat mig. Du ser vad på bilderna här nedan. Jag benämns då och då "Grekgubben" så då förstår du att jag blev glad för presentenrna.

Undrar vad som finns däri.
Spänningen stiger.
  


Ouzo och Metaxa. Mumma för en grekgubbe.

4 kommentarer:

 1. Härligt med paket och speciellt då innehållet är vad du önskar dig. Ouzo har jag smuttat på några gånger men jag har en en bra bit innan jag kan säga att det är gott. Men å andra sidan gillar jag inte heller whisky.. Träning kanske behövs..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ouzo är väl ingen hit i Sverige eftersom Systembolaget för bara en sort. Lika tunt är utbudet av Metaxa och Retsina Jag är å andra sidan såld på det mesta som är grekiskt, ät- som drickbart, och har också tränat under min många resor till Grekland.

   Radera
 2. Jag föredrar wisky framför ouzo. Grekland däremot gillar jag... eller gillade åtminstone på 70-talet när jag var där tre ggr under ganska kort tid.

  En "gottelåda" för dig, förstår jag... ;-)

  SvaraRadera
 3. Jajamen, en riktig "gottelåda".

  SvaraRadera